ENVIAMENT GRATUÏT A partir de 60€ A TOTA LA PENÍNSULA. ENVIEM A tot el món.
Neus Especial

Oli Neus Especial

Amb la tardor, arriba a Priorat Natur el primer oli de l’any, un oli fresc, de gran intensitat i aromes, l’oli Neus Especial. Aquest oli verge extra de producció limitada és un producte únic i extraordinari, que es defineix per la seva gran personalitat i excel·lència. La seva verdor característica fa que, en tastar-lo, recordi a un tomàquet verd, una poma verda o bé fruits secs, trets que es combinen equilibradament amb un acabat de notes dolces i un toc picant propi de l’oliva arbequina.

Tant en l’oli Neus Especial com en el nostre oli de tot l’any, el Neus, l’excepcionalitat d’aquests productes rau tant en el terreny on es cultiva, com en la tècnica que se segueix per a la seva obtenció. L’oli Neus prové de plantacions situades en terrasses de llicorella, un tipus de pissarra ric en nutrients i minerals, que juntament amb el microclima de la zona, conforma unes condicions immillorables per al conreu de l’olivera. Amb aquesta forma de cultiu, el tracte directe amb la natura és inevitable, el fet de recol·lectar les olives de forma totalment manual garanteix al conreador la proximitat amb la terra i, a la vegada, una control més exhaustiu de tot el transcurs.

Aquest sistema ens permet supervisar amb detall tot el procés: des dels seus inicis —amb la floració—, fins al punt de maduració òptim per a la collita que, en el cas de l’oli Neus Especial, té lloc a principis d’octubre. Un cop collides, les olives es transporten amb cura cap al molí on es premsaran en fred aquella mateixa nit. D’aquest darrer pas, obtenim el nostre or prioratí, que s’embotella directament sense ser decantat ni filtrat, raó per la qual es poden precipitar petites partícules al fons de l’ampolla. Aquesta característica natural de l’oli Neus Especial no redueix la seva qualitat, sinó al contrari, exalta tant les seves propietats oleiques com la seva puresa.

Neus Especial és, en definitiva, un oli d’una exquisidesa i frescor inigualable, elaborat  amb gran estima i delicadesa, que donarà un toc màgic als vostres plats preferits. Nosaltres recomanem prendre’l en cru i el més aviat possible per poder gaudir totalment de la seva excel·lència. Escull-lo per acompanyar una torrada de pa, una amanida o bé carn i peix, i deixa’t sorprendre. Si et ve de gust viatjar en el temps i descobrir l’essència real de l’oli d’oliva, et convidem que ho facis de la nostra mà: tasta Neus especial.

Si vols participar en una de les nostres activitats o tens algun dubte, no dubtis en escriure’ns

També pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp