ENVIAMENT GRATUÏT A partir de 60€ A TOTA LA PENÍNSULA. ENVIEM A tot el món.

Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

  • Nom empresa

  • Raó social: PRIORAT NATUR SL

  • NIF: B43505593

  • Adreça: PG SORT DELS CAPELLANS 17 43730 FALSET – TARRAGONA

  • Telèfon: 977830885-608698078

  • Email: info@prioratnatur.com

Registre Mercantil de Tarragona, Tom 1328, Llibre 208, Foli T-15446, Inscripció 2a

Finalitat de la pàgina web
La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.prioratnatur.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre PRIORAT NATUR SL, d’ara endavant el RESPONSABLE, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el RESPONSABLE o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat del RESPONSABLE i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit del RESPONSABLE.

Contingut de la web i enllaços (links)

El RESPONSABLE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

El RESPONSABLE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del RESPONSABLE. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web del

 

RESPONSABLE té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Si vols participar en una de les nostres activitats o tens algun dubte, no dubtis en escriure’ns

També pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp