ENVIAMENT GRATUÏT A partir de 60€ A TOTA LA PENÍNSULA. ENVIEM A tot el món.

Enviament

Balears i Canàries, així com enviaments internacionals.

L’import de les despeses d’enviament varia segons la destinació i es mostren al moment de seleccionar l’adreça d’enviament al fer la comanda.

El cost dels enviaments nacionals dins la Península és gratuït en compres superiors a 60€ i de 10€ (IVA inclòs) per compres inferiors a 60€.

Per a enviaments internacionals a països que no apareixen com a destí dins la nostra web posa’t en contacte amb nosaltres info@prioratnatur.com i t’informarem de les tarifes i condicions especifiques.

En el cas particular d’Andorra, cal tenir en compte que el cost del DUA ja està inclòs en la tarifa del transport que marca la web, així doncs, el destinatari només haurà de fer-se càrrec de la resta d’impostos que s’apliquin a destí.

Les despeses de duana, aranzels i altres impostos pertanyents al país de destinació, no estan incloses en el preu del transport o del producte en el cas dels enviaments internacionals i a les Illes Canàries, i seran a càrrec del destinatari. El client ha de tenir en compte la legislació vigent al país referent a la importació d’articles.

Priorat Natur no es fa responsable de les possibles demores que es produeixin a les instal·lacions duaneres, ni de les confiscacions del articles de la comanda per part de les autoritats locals.

Per compres superiors a 30kg posa’t en contacte amb nosaltres a info@prioratnatur.com

Entregues en 24/48h

Els terminis de lliurament a les comandes nacionals dins la Península oscil·len entre les 24 i les 72 hores laborables, tot i que en la majoria dels casos arriben abans de les 48 hores si realitzes la comanda abans de les 14.00h.

A les illes o destinacions internacionals el termini serà d’entre 4 i 6 dies laborables.

En cas de no trobar ningú al lloc de l’entrega, l’empresa de missatgeria deixa un avís a la bústia o envia un SMS al número de telèfon prèviament indicat, indicant que ha intentat entregar el paquet. Després caldrà que el client truqui entre les següents 24 i 48 hores per a acordar una nova data i hora de lliurament.

En cas de que sigui impossible localitzar al destinatari i el paquet es retorni a Priorat Natur, el client té dret a reclamar l’import de la comanda, però no el de les despeses de transport. En cas de lliurament gratuït, les despeses d’enviament també es descomptaran de l’import de la comanda abans de fer la devolució.

Les comandes retornades es poden tornar a enviar pagant de nou les despeses de transport.

Per escollir una adreça d’enviament diferent a la de les dades personals de la fitxa, pots afegir una nova adreça a l’apartat “Les Meves Adreces” del teu compte de Priorat Natur.

Si vols fer un regal, Priorat Natur te’l pot fer arribar a tu perquè l’entreguis personalment, o directament a la persona a qui li vols regalar i podem afegir-te una felicitació amb el que vulguis dir.

No efectuem lliuraments en apartats de correu.

Efectuem els enviaments amb empreses de missatgeria fiables i amb una llarga experiència, que tenen com a prioritat que la comanda arribi en perfectes condicions a la seva destinació.

Si el paquet no arriba en bon estat, no l’acceptis (consulta com procedir a l’apartat Devolucions).

Priorat Natur no es fa responsable de les possibles demores que es produeixin a les instal·lacions duaneres, ni de les confiscacions del articles de la comanda per part de les autoritats locals.

Si el paquet no arriba dins els terminis establerts, segons si es nacional o internacional, posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@prioratnatur.com o al 977 830 885.

Atenció al client 977 830 885

L’horari d’atenció al client de Priorat Natur és de dilluns a divendres de 9h a 20h.

info@prioratnatur.com     

977 830 885 / 608 698 078

A CONTACTE en aquesta mateixa web (link amb contacte)

T’atendrem per resoldre qualsevol dubte, ajudar-te amb un procés de compra o devolució, per informar-te sobre tarifes de transport o preus, si has tingut algun problema amb els nostres productes, l’enviament o no estàs satisfet, si tens algun suggeriment a fer-nos, si vols tenir els nostres productes a la teva botiga, si vols fer un regal a mida o afegir una targeta de felicitació, o per a qualsevol altra consulta.

Devolucions

Des de Priorat Natur et recomanem que no acceptis cap lliurament en males condicions (caixa oberta, trencada, mullada, etc.) i que sobretot ho facis constar per escrit a l’albarà de lliurament que et donarà el transportista.

En cas que acceptis el paquet, tot i estar en males condicions, cal que ho facis constar a l’albarà de lliurament i que ens ho comuniquis per escrit a l’adreça electrònica info@prioratnatur.com en un termini màxim de 24 hores. En el correu electrònic, adjunta’ns una fotografia del paquet o explica’ns el l’estat del lliurement amb el major nombre de detalls possible.
Guarda els productes deteriorats sense obrir en el seu envàs i sense manipular, perquè Priorat Natur es reserva el dret de recollir aquests productes sense cost per al client. Un cop efectuats els tràmits necessaris, i en un termini màxim de 15 dies, et reemborsarem l’import dels productes deteriorats mitjançant el mateix mètode de pagament amb què es va fer la compra.

Si el contingut del paquet no es correspon amb la teva comanda, has de comunicar-ho a info@prioratnatur.com en un termini màxim de 14 dies laborables des de la data de recepció del paquet.  Cal guardar els productes de la reclamació sense obrir ni manipular.

Pots escollir entre rebre el reemborsament dels teus productes no rebuts un cop recollits els productes erronis (a càrrec de Priorat Natur), en un termini màxim de 15 dies des de la recollida i mitjançant el mateix mètode de pagament amb que es va fer la compra. O sol·licitar l’enviament del productes correctes sense despeses d’enviament per al client, un cop recollits els erronis (a càrrec de Priorat Natur).

 

En cas de que no quedis satisfet amb un producte ens ho has de comunicar en un termini màxim de 14 dies laborables des de la data de lliurament. El client es farà càrrec de les despeses de transport de la devolució i cal que el producte arribi amb el seu estat, etiquetes i embalatge originals, per tal que arribi a Priorat Natur en bones condicions, incloent dins el paquet una còpia de la factura, una llista dels productes retornats i el motiu de la devolució.

El reemborsament es farà efectiu en 15 dies laborables des de la recepció de la devolució mitjançant el mateix mètode de pagament amb què es va fer la compra, un cop comprovat que el producte està en bon estat.

 

Si arriba en mal estat algun producte, cal que ens ho comuniquis per escrit a l’adreça info@prioratnatur.com, detallant quin és l’estat del producte i adjuntant fotografies si és possible. Un cop recollits els productes i comprovat el mal estat del mateix, Priorat Natur et reemborsarà l’import del producte o t’enviarà un de nou sense despeses de transport, si així ho vols. La devolució de l’import es fa mitjançant el mateix mètode de pagament amb què es va fer la compra en un període màxim de 15 dies des de la recepció del producte a les oficines de Priorat Natur.  

Pagament segur

Mètodes de pagament

Els pagaments de les comandes es poden fer amb targeta de crèdit o dèbit Visa , Mastercard , Masterpass, JCB i UPI .

Tots els pagaments fets amb tarjeta s’efectuen a través de la passarel·la seguretat REDSYS.

Acceptem pagament a través de transferència bancaria.

Sostenibilitat

Si vols participar en una de les nostres activitats o tens algun dubte, no dubtis en escriure’ns

També pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp