ENVIAMENT GRATUÏT A partir de 60€ A TOTA LA PENÍNSULA. ENVIEM A tot el món.
Respectem la natura i els seus temps.

Naixem de la necessitat de perpetuar una tradició, una forma
d’entendre la vida que està íntimament relacionada amb el
vaivé de les estacions i amb el seu efecte sobre la vegetació de la
comarca del Priorat.

L’elaboració de l’oli

Elaboració de l'Oli Priorat Natur

L’HIVERN, L’ESTACIÓ DE LES OLIVES I ELS NOSTRES OLIS

Quan culls les olives a mà, escollint el moment òptim de maduració per a poder elaborar cada oli, respectant el temps mínim per a portar l’oliva al molí i mimant cada part del procés, aconsegueixes elaborar els millors olis del món. Olis que enamoren!

Hem après a la nostra terra, que l’oli és un do que cal valorar. Nosaltres tractem acuradament cada part del procés, des de la floració fins al moment òptim de maduració per collir l’oliva .

Treballem amb molta cura cada part del procés, per tal que sigui un verge extra de màxima qualitat, amb el caràcter de la nostra terra, el Priorat.

El moment en que collim les nostres olives i la selecció que en fem segons el terreny, fan possible l’obtenció de diversos tipus d’oli, tots ells d’excel·lent qualitat, per delectar els paladars més exigents.

Quan la terra ens dona una oliva excel·lent, cal ser agraïts i treballar amb cura i professionalitat per tal d’extreure el millor oli del món.

Gràcies, terra del Priorat!

L’elaboració de les melmelades

L’ESTIU, L’ESTACIÓ DE LES FRUITES I DE LES NOSTRES MELMELADES
Només collint la fruita en el moment que marca la natura, amb el seu punt just de maduració i tractant-la amb el respecte i la cura amb que es feia tradicionalment, aconseguim que la nostra melmelada sigui una explosió de pura fruita.
A Priorat Natur, com a la vida i a la natura, cada cosa té el seu moment. Només utilitzem fruita propera i de temporada, collida en el punt just de maduració, per aconseguir que sigui de la millor qualitat i el màxim sabor. Tractem aquesta fruita com es mereix, netejant-la a mà i una per una, i la cuinem com tota la vida, remenant sense parar en petits recipients com s’ha fet sempre a casa. El sucre i la llimona són els únics conservants que utilitzem, però sempre buscant l’equilibri perquè sigui l’autèntic gust de la fruita el que predomini. És per tot això que les nostres melmelades són cullerades de fruita saborosa i deliciosa.
El sucre i la llimona són els únics conservants que utilitzem, però sempre buscant l’equilibri perquè sigui l’autèntic gust de la fruita el que predomini. És per tot això que les nostres melmelades són cullerades de fruita saborosa i deliciosa.

L’elaboració de les salses

LA PRIMAVERA, L’ESTACIÓ DE LES TROBADES I DE LES NOSTRES SALSES
L’oli d’oliva, la fruita seca, i les verdures de l’hort fan una combinació perfecta a la nostra salsa romesco que no pot definir millor el nostre territori.

Ja abans de que arribi la primavera, quan comença a escalfar el sol, ens agrada sortir i trobar-nos amb la nostra gent i compartir els bons àpats amb les millors salses. El romesco, amb molt del ingredients més característics de la nostra terra. L’allioli fet amb all, oli, i molt d’afecte. I les olivades, amb les millors receptes de sempre de les nostres olives, però ara fetes paté, perquè els sabors resten, però les formes evolucionen, i a Priorat Natur ens agrada respectar i evolucionar la tradició.

Abans que arribi la primavera, quan comença a escalfar el sol, ens agrada sortir i trobar-nos amb la nostra gent i compartir els bons àpats amb les millors salses.

L’elaboració de la fruita seca

Fruits secs Priorta Natur 1
LA TARDOR, TEMPS DE COLLIR I ELABORAR LA FRUITA SECA
Remenant a mà en petites quantitats, afegint la quantitat justa de sucre o de sal per no perdre el sabor de l’ametlla o l’avellana… Així és com aconseguim que la nostra fruita seca delecti els millors paladars.

Acaba l’estiu i és hora de collir de l’arbre de l’hort les ametlles, les avellanes i les nous, seleccionant les de mides perfectes i la millor qualitat. I aquestes escollides seran les que passaran a les paelles per a ser torrades, garapinyades, encaramel·lades, salades o banyades amb xocolata.

És la cura de cada passa del procés d’elaboració el que garanteix la màxima qualitat i un sabor per llepar-se els dits.
Si vols participar en una de les nostres activitats o tens algun dubte, no dubtis en escriure’ns

També pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp