ENVIAMENT GRATUÏT A partir de 60€ A TOTA LA PENÍNSULA. ENVIEM A tot el món.
25 anys!

Priorat Natur fa 25 anys!

Ni més ni menys que dues dècades! I pensar que just ara fa 20 anys vam començar Priorat Natur, amb tan sols tres ments i tres cors que estimàvem la nostra terra, el Priorat, i que admiràvem les seves tradicions i la seva manera de viure, tan natural i senzilla.

 Tres prioratins que van néixer en una terra que dóna uns fruits excepcionals i que van créixer gaudint dels productes naturals i artesans que les nostres mares i àvies elaboraven segons l’estació de l’any per aprofitar aquests fruits que la terra els donava; melmelades, fruits secs garapinyats, olives de taula,…

El nostre desig de voler portar arreu del món una manera de viure la vida, el culte per les tradicions i la devoció pels millors productes de la terra, van fer possible el nostre somni: Priorat Natur.

 Des de llavors, amb treball constant i grans dosis de il·lusió -aquella mena de il·lusió que t’impulsa a somiar cada vegada més alt- hem creat nous productes i els hem fet arribar a les millor botigues i cuines del món, essent pressents a més de 20 països arreu del món, hem obert una botiga pròpia per poder arribar de forma més directa als nostres clients i compartir amb ells aquest estil de vida.

Però som conscients que no haguéssim arribat fins aquí sense aquells que des d’un bon principi van aposar per nosaltres i ens van ajudar a fer els primers passos. Aquests 20 anys no només són nostres, sinó que estan formats per cada petita dosis de confiança que cadascun dels nostres clients ha dipositat en nosaltres al llarg dels anys. Perquè la nostra empresa la fan les persones que hi treballen i hi col·laboren, i són elles, amb la seva implicació i compromís, que fan possible que Priorat Natur traci un camí que no té sostre.

Perquè aquest any fem 20 anys, però encara ens queda molt per recórrer, mantenint sempre l’esperit, la il·lusió i l’empenta per seguir treballant dur i constant, i seguir fent, del nostre petit somni, una gran empresa. 

Si vols participar en una de les nostres activitats o tens algun dubte, no dubtis en escriure’ns

També pots contactar amb nosaltres per telèfon o whatsapp